Antallet ledige stillinger øker – 2021 blir rekordår for Trøndelag

Antallet ledige stillinger øker – 2021 blir rekordår for Trøndelag

ANNONSE: INNHOLDET ER PRODUSERT AV ADRESSEAVISENS ANNONSEAVDELING
Saken er skrevet av: Anders Berggren, Leder forretningsutvikling og produkt

Nav fører månedlig statistikk over tilgang på ledige stillinger i alle landets fylker.

Etter en nedgang i 2020 blir 2021 et rekordår når det gjelder tilgang på stillinger i Trøndelag. Tallene for 2021 er pr. oktober 2021.

Kilde: NAV, 06/11/2021

I Adresseavisen har vi lang erfaring med rekrutteringskampanjer og employer branding. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å tiltrekke kandidater med ekte motivasjon. Vi hjelper deg med annonsering uavhengig av geografisk nedslagsfelt.

Et første møte med oss er alltid uten kostnad og helt uforpliktende. Vi garanterer uansett utfall at du vil ha fått ny innsikt og gjort deg refleksjoner, som kan hjelpe deg i et videre arbeid med rekruttering. Helt uavhengig av om du velger å gå videre med oss som leverandør.

Ønsker du å lære mer om stillingsannonser og employer branding? Les mer om tematikken her.

INNHOLDET ER PRODUSERT AV ADRESSEAVISENS ANNONSEAVDELING
Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Adresseavisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post